查看: 24234|回復: 340
打印 上一主題 下一主題
收起左側

最新更新274樓!新舊重溫:Avril Lavigne大碟Let Go,My World等等..更新13頁,138樓!!

關閉 [複製鏈接]
Avril Lavigne - 大碟

2002 - Let Go

專輯曲目
01-Losing Grip

02-Complicated
03-Sk8er Boi

04-I'm With You
05-Mobile
06-Unwanted
07-Tomorrow
08-Anything but Ordinary
09-Things I'll Never Say
10-My World
11-Nobody's Fool
12-Too Much to Ask
13-Naked
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

2003 - My World

專輯曲目
01-Fuel [Live]
02-Basketcase [Live]
03-Unwanted [Live]
04-Sk8er Boi [Live]
05-Knockin' on Heaven's Door [Live]
06-Why [UK B-Side Track]

2003 - Unplugged
專輯曲目
01 - Sk8er boi
02 - Mobile
03 - Tomorrow
04 - Things ill never say
05 - Nobodys fool
06 - These Things I'll Never Say
07 - Things i'll never say (piano solo)
08 - Don't tel _me (Indianapolis(mar25)
09 - Complicated-Star_98.7_FM_2002_Collection

2004 - Under My Skin

專輯曲目
01-Take Me Away
02-Together
03-Dont Tell Me
04-He Wasnt
05-How Does It Feel
06-My Happy Ending
07-Nobodys Home
08-Forgotten
09-Who knows
10-Fall To Pieces
11-Freak Out
12-Slipped Away
13-I Always Get What I Want (Bonus Track)
14-Nobodys Home (Live Acoustic Bonus Track)

2005 - B-Sides
曲目字數太多.....打唔晒...唔夠位..睇附件啦
A

B

Rare
專輯曲目
01-Don't Tell Me
02-Take Me Away
03-Temple of Life
04-Touch The Sky (RARE Track)
05-Two Rivers (RARE Track)
06-DAYDREAM

The Best Damn Thing12首伴奏全下載

曲目
Girlfriend
I Can Do Better
Runaway
The best damn thing
When You're Gone

Everything Back But You

Hot

Innocence
I don't have to try

One Of Those Girls
Contagious
Keep holding on
ALONE
I WILL BE

CLIPS
曲目
When You're Gone (Acoustic)

I Will Be

I Can Do Better ACOUSTIC  

Girlfriend Submarines' Time Warp '66 Remix

FULL VERSIONS
曲目

When You're Gone ACOUSTIC (full and corrected)

I Can Do Better ACOUSTIC (full and corrected)

Girlfriend Submarines' Time Warp '66 Remix (full)

支持外語歌呀!!

更新13頁,138樓

歌曲.txt

2.65 KB, 下載次數: 64

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
小Longman + 15 雜錦

查看全部評分

回復

見你貼咁多就回下啦 @_@
不過500分以上先睇到好似太多 -,-"
回復 支持 反對

原帖由 嵐=] 於 2007-7-14 07:59 發表
見你貼咁多就回下啦 @_@
不過500分以上先睇到好似太多 -,-"

好..換下佢,...唔使分啦......比人睇到....呢個post正左我成2個鐘嫁..

回復 支持 反對

有排dl喇
多謝樓主
回復 支持 反對

原帖由 殺戮.淚 於 2007-7-14 15:25 發表
有排dl喇
多謝樓主

唔使....我都係正左成個鐘姐...

咁鬼少人睇......olz.....
回復 支持 反對

多謝晒呀樓主~你一定用左好耐時間了~
回復 支持 反對

好帖幫手支持一下...

很多 很足 !!
回復 支持 反對

雖然我唔係咁鍾意聽歌

不過你話整左幾個鍾-3-

咁就回下post 支持下你啦@@

順便dl小小來聽下

-----------------------------

咁你有冇一些好介紹俾我

廢事我dl左些唔係咁好聽的><
回復 支持 反對

睇睇先~~~~~~~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小Longman -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 Ar.棋 於 2007-7-14 22:27 發表
多謝晒呀樓主~你一定用左好耐時間了~

唔使.....不過真係幾耐既=口=

原帖由 mattchau1993 於 2007-7-14 22:44 發表
好帖幫手支持一下...

很多 很足 !!

嗯....有d就係另外既會員post過我就冇POST到

原帖由 tommkit200 於 2007-7-14 23:10 發表
雖然我唔係咁鍾意聽歌

不過你話整左幾個鍾-3-

咁就回下post 支持下你啦@@

順便dl小小來聽下

-----------------------------

咁你有冇一些好介紹俾我

廢事我dl左些唔係咁好聽的>

2002 - Let Go
02-Complicated
03-Sk8er Boi

2003 - Unplugged
08 - Don't tel _me (Indianapolis(mar25)
2004 - Under My Skin
04-He Wasnt
06-My Happy Ending

原帖由 *** 於 2007-7-14 23:32 發表
睇睇先~~~~~~~

你十成比人扣分.....
回復 支持 反對